Translate

2011. március 11., péntek

Közvélemény kutatás

Az első témában máris állást foglalhattok! Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre. Már most jelzem, hogy nem ez lesz az egyetlen kérdésem amiben kíváncsi vagyok a közösség véleményére!

4 megjegyzés:

 1. Érdekes témát feszegetsz.
  Én két helyre is dolgozom bizományba, a minimálárat én határozom meg, mindig korrektek voltak, soha gondom nem volt ezzel.
  Szerintem ha ilyenre egyáltalán lehetőség kínálkozik, akkor a mai világban igenis ki kell használni! Még ha kételyeid is vannak, szerintem egy próbát megér!

  VálaszTörlés
 2. Igen, a fő kérdésem az, hogy hogyan tovább. Vajon hogy indul be az üzlet, mások hogyan csinálták-csinálják? Tényleg azt érzem, hogy túlcsordul az ötletes poharam és elfolyik a lendület. Kihasználhatnám a szervezetem, varrhatnék éjjel, de tudom, hogy ez csak egy darabig menne és utána kamatostul fizetnék ezért az időért. Szeretném felállítani az egyensúlyt, harmóniát.... igen, talán görcsösen csinálom egy kicsit, mert nagyon azt érzem, hogy ez az ami előre visz. Látom magam előtt a kiállításom, ahol a varrás mint művészet jelenik meg!!! Úgy érzem ez a tevékenység tesz azzá aki vagyok. Csak az anyagiak beleszólnak és átfestik a képet. Nem a gazdagságot várom ettől a szakmától, hanem azt, hogy normális életet élhessek és közben varrhassak!!! Ruhát, képet, mindent...

  Jó dolog a minőség ellenőrzés, és nem a munkával van bajom. Hanem azzal, hogy valójában nem én döntök abban amiben nekem kellene. Én A-t mondok és B lesz belőle, mert a főnökségnek a mennyiség kell nem a minőség. Nem baj, mert nekik meg ez a dolguk, csak akkor az amit én csinálok, annak mi értelme? Bár erre is van válasz: ennek az az értelme, hogy adok enni a kislányomnak, megveszem neki azt a játékot amit szeretne és megyünk nyaralni, világot látni... mondjuk ez elég komoly súlyt tud fektetni a latba.

  Kedves Mindenki! Ez az amiért csináltam a közvélemény kutatást, hogy megtaláljam a válaszokat a kérdéseimre. Így már könnyebben elfogadom, hogy csak akkor varrok ha van rá időm.

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Én varrok bizományba...
  OLadon van egy művelődési ház, annak az emeletén van a klub!

  VálaszTörlés
 4. Szia Mónika!

  Kíváncsi vagyok, hogy döntöttél/döntesz?
  Írnék Neked mélt, de nem találom sehol az e-mail címedet. Megadnád?

  VálaszTörlés