Translate

2011. március 30., szerda

Kashmir a szabásminta gyárból

Íme két kép. Tegnap este rajzoltam őket. Mintha szavak lennének, mintha hangok lennének. Régóta kerestem őket és most előbújtak. Jöttek mert hívtam őket.
Lehetne még cifrázni a rajzokat, de most mégsem kellett... most ilyenek lettek. Vázlat varráshoz festéshez...A különleges hatás a képszerkesztő csodája... az eszköz amivel rajzolódtak, egy 3 éves által leharcolt filctoll és egy hagyományos golyóstoll... kellett egy kicsi tuning :o).

2 megjegyzés:

 1. Szia Móni!
  Olyan dejavu érzés, mintha álmomban már láttam volna ezeket a rajzokat! Mélyről jövő, kiforrott alakzatok. Nagyon szépek, tetszenek!
  ***
  Olvastam a korábbi bejegyzésedet a boltnyitással kapcsolatban, de csak most. Látom, kaptál hideget és meleget is. Hasonló cipőben járok, így jó tanáccsal nem tudok szolgálni. A rendes bolt helyett nekem mostanában egyre többen a webshopot ajánlgatják. Megfelelően reklámozva költségtakarékosabb.
  Az érem másik oldalát is nézzük meg: nem egy fix kereset a kézművesség...sajnos...és Neked ott a pici lányod. És lehet, hogy hamarosan többen is lesztek:) Így jobb egy munkahelyről elmenni a következő szülési szabira, és akkor majd kigondolod-kalkulálod, hogyan tovább.
  Ma reggelre ennyi magvas gondolatot tudtam hozzáfűzni a bejegyzésedhez.

  Puszi
  Jucus

  VálaszTörlés
 2. Szia Móni !

  Nagyon szépek a rajzaid !!Ügyes vagy !:)
  http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html
  Hoztam Neked pár jó szót .
  Szeretem olvasgatni a blogodat , sok szépséget alkotsz .

  Puszillak !

  VálaszTörlés