Translate

2010. december 30., csütörtök

Ünnepek? után...

Huuuuuh.... Végre kapok levegőt. Az idei ünnep nem alakult a legszerencsésebben. Kislányom átbetegeskedte az egészet. Tegnap az ötödszöri orvos-látogatás végre meghozta eredményét és kapott antibiotikumot. Nem vagyok híve, de ezt az állapotot már nem lehetett tovább fenntartani, félő volt, hogy tüdőgyulladást kaphat. Életében most először kellett orvosságot adnom neki, remélem a jövőben sem kell ennél sűrűbben. Már az első adag gyógyszer után sokkal jobban lett, ma meg még a tegnapinál is jobban... már rosszalkodik :o). Jó látni, hogy újra játszik, hogy végre eszik, iszik. Megjártuk az idei karácsonyt, de most már végre látom, hogy az út mentén nyílnak virágok is. Tanultam belőle, csak azt sajnálom, hogy Réka ilyen sokáig rosszul volt.

Sajnos sok ajándékkal nem készültem el, így elosztogattam a vásárra készített portékámat. Az új évet azzal kezdem, hogy minden tartozásom letudom! Utána már csak a saját terveimmel akarok foglalkozni és építeni a kapcsolataimat, hogy valóban olyan munkát végezhessek, amit szeretek!

2 megjegyzés:

 1. Drága Móni! Szeretnék Neked, Békés, Boldog, Szeretetben, Melegségben, Közelségben, Érzelmekben, Érzésekben , szép fényekben , alkotó napokban gazdag, vágyakat valóra váltó új évet kívánni, nagyon sok szeretettel!
  :)
  Köszönöm a sok kedvességet, és a szeretetet, amit kapok Tőled! :) Puszi!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Móni !
  Kívánom , hogy minden terved váljon valóra , legyen sok időd , energiád mindenre , amit csak szeretnél !
  Legyen nagyon boldog számotokra az új év !!
  Puszillak !

  VálaszTörlés